Methode om een ​​YouTube-account te herstellen zonder een e-mail-ID

 Als we het hebben over het meest gebruikte videosurfen-account, is de enige naam die in actie komt niemand minder dan een YouTube-account zelf. Men kan echter nooit zeggen dat het specifieke account geen fouten bevat, omdat het onder ogen zien van bepaalde of onzekere fouten vrij vaak voorkomt terwijl u een account beheert. Een van deze terugkerende vragen die door een groot aantal gebruikers worden gesteld, wordt benadrukt in deze informatieve blog die u zou kunnen helpen om een ​​betere manier te vinden om hetzelfde account te herstellen zonder een e-mailadres toe te voegen. Maar als u zich ook zorgen maakt over een of ander probleem met uw account, dan is Bellen YouTube Telefoonnummer de beste optie voor u.

Stappen om het specifieke account terug te krijgen zonder een e-mailadres toe te voegen, worden hieronder vermeld: –

  1. Ga naar de site van de applicatie via een webbrowser naar keuze op het gewenste apparaat.
  2. Daarna moet u de aanmeldingsoptie onmiddellijk op het scherm selecteren.
  3. Kies vervolgens de optie Mijn account zoeken in de lijst.
  4. U moet het telefoonnummer en de volledige naam opgeven om het tekstbericht te verzenden.
  5. Zodra u de code via bericht ontvangt, moet u deze in het vereiste veld invoeren.
  6. Eindelijk kunt u een e-mailadres verbinden met behulp van een telefoonnummer.

Dit zijn de instructies die stap voor stap moeten worden gevolgd om zonder e-mailadres weer toegang te krijgen tot het bovengenoemde account. Als je toevallig een meer uitgebreide oplossing wilt voor deze vraag of een ander probleem met je account, dan kun je direct en direct contact opnemen met het YouTube Klantenservice Nederland nummer. Het is onze taak om de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd te begrijpen.Daarom behandelen wij uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit. U kunt ons bereiken via live-chats, telefoontjes en e-mails, afhankelijk van uw comfortzone. Geef het dus geen seconde en maak snel contact met onze ervaren en professionele technici.

Bron: https://bellenyoutube.wordpress.com/2020/10/22/methode-om-een-%e2%80%8b%e2%80%8byoutube-account-te-herstellen-zonder-een-e-mail-id/

Comments